Noor verjaardagspartijtje..!

Noor verjaardagspartijtje..!

Vandaag vierde Noor haar verjaardag met vriendjes en vriendinnetjes van school. Natuurlijk hadden we bereveel geluk met het mooie weer, maar ook zonder het mooie weer zou het vast een groot succes zijn geworden, met zelf croissantjes en broodjes bakken, bakkersmutsen versieren en lekker spelen. Als klap op de vuurpijl had de cadeautjesheks de grote tas met alle cadeautjes weggetoverd!

De verdwenen cadeautjes zorgden ondanks luidkeelse uitroepen “Heksen bestaan niet?!” toch tot een paar bedrukte gezichten, vooral bij Noor natuurlijk. Gelukkig werden het blikgooien, zaklopen en vooral Jenga supergoed uitgevoerd, waardoor letters verzameld werden. Zo werd de verbergplaats van de cadeautjes ontdekt: het rode autootje! Potverdikkie, zou zo’n cadeautjesheks dan tóch bestaan..?