Overijsselrit 2005

Overijsselrit 2005

Alle goede dingen schijnen in drieën te komen. Dat ging voor mij in elk geval 19 juni op, dit jaar.

Allereerst was het natuurlijk goddelijk weer. Dat hadden we best eens verdiend. In de tweede plaats hadden we een Uitje (ook wel: een Dagje!) met de TR. Dus: leuk! En last but not least: de sigma 50-500 was gisteren aan mijn fotospullekes toegevoegd. Daar moest dus nódig mee geoefend worden!

De Overijsselrit speelde zich volledig af in het ons zeer bekende Salland, maar toch was de organisatie er in geslaagd om een route uit te zetten die ons over vele onbekende paadjes voerde. (Hulde voor de uitstekende routebeschrijving! Het klopte allemaal als een bus!)

Evengoed: eenieder die hier plaatjes van het prachtige Salland verwacht aan te treffen: helaas. Alleen maar TR’en dit maal. En dan nog alleen maar die foto’s die een beetje te pruimen waren. Ik heb uitgebreid geëxperimenteerd met mijn nieuwe lens, dus lang niet alles was netjes. Volgend jaar beter, zullen we maar zeggen! Alle fotos zijn verkleind. De originelen hebben, behalve wanneer iets anders aangegeven staat, de afmeting 3456×2304 pixels. Met andere woorden: genoeg om flink te vergroten. Nog anders gezegd: elke foto die hier staat, dus ook de uitsnedes, is rustig op A4 af te drukken. Geef maar een seintje als je er ééntje wilt hebben.