Update zolderverbouwing

Update zolderverbouwing

Inmiddels zijn we zes (!) weken aan het klussen. Niet bepaald fulltime, maar toch. We zijn aan de laatste loodjes toe.

Vloertje plaatsen… Het is duidelijk, God is (nog altijd) in the Details.

Nee! Hier is geen perfectionist aan het werk geweest! En zeker geen fanatiekeling!

Wij zijn in elk geval volledig vergeten hoe het er hier in november 2004 nog uit zag!

Lampjes geplaatst… (Een stille dimmer moet nog gevonden worden. Anders maakt de dimmer meer lawaai dan de PC en dat kan natuurlijk niet.) Plintjes geplaatst, gordijntje opgehangen. Het wordt nog eens huiselijk hier! O ja, dat was de bedoeling…

En natuurlijk: het ijzerwerk geplaatst! We kunnen weer trainen. Net op tijd om het overbodige vet vóór de zomer weer een beetje kwijt te raken.

Sja, en wat moet er nu nog gebeuren? De spullen van Velleman zijn binnen. Dus er kan begonnen worden aan de 6 kanaals eindversterker. Verder moet er nog iets héél goochems bedacht worden voor het beeldscherm. En dan nog de luidsprekerset. Toch maar een 5.1 setje bouwen? Of gaan voor het meer geliefde 5.2…? Daar zijn we nog niet uit!